Синхронізація книг на Mac, iPhone, iPad та iPod Touch. Ви можете синхронізувати всі або вибрані книги з Mac на пристрій. Синхронізація книг на пристрої. Підключіть пристрій до комп'ютера Mac. Пристрій можна підключити через USB або USB-C або через Wi-Fi. Містять синхронізацію з Mac на iPhone, iPad або iPod Touch в мережі Wi -Fi. У Finder на Mac виберіть пристрій у пошуку бічного меню. Якщо пристрій підключений до Mac за допомогою USB -кабелю, але він не відображається в пошуку бічного меню, див. Розділ, якщо пристрій не відображається в бічному меню. На панелі кнопок натисніть "Книги". Встановіть «Книги синхронізації на [ім'я пристрою]», щоб увімкнути синхронізацію книг. Коли цей прапор встановлений, під час синхронізації всі книги передаються на пристрій. Для синхронізації вибраних книг встановіть прапор "Вибрані книги". У списку книг встановіть прапори навпроти книг, які ви хочете синхронізувати. Видаліть прапори протилежні книги, які ви не хочете синхронізувати. Клацніть "Книги" або "PDF -файли", щоб впорядкувати вміст у цих категоріях. Коли ви будете готові, натисніть кнопку "Застосувати". Ви можете налаштувати автоматичну синхронізацію MAC та пристрою з кожним з'єднанням один до одного. Увімкнення та вимкнення автоматичної синхронізації на Mac. Перш ніж відключити пристрій від Mac, натисніть кнопку вилучення у пошуку бічного меню. Видалення автоматично синхронізованих книг із пристрою. Щоб видалити непотрібну книгу з Mac та пристроєм, видаліть цю книгу за допомогою MAC та синхронізуйте пристрій. Щоб видалити книгу лише з пристрою, але залиште її на Mac, дотримуйтесь наступного. Підключіть пристрій до комп'ютера Mac. Пристрій можна підключити через USB або USB-C або через Wi-Fi. Містять синхронізацію з Mac на iPhone, iPad або iPod Touch в мережі Wi -Fi. У Finder на Mac виберіть пристрій у бічному меню, а потім натисніть "Книги" на панелях кнопок. У списку книг видаліть прапор навпроти книги, яку ви хочете видалити. Синхронізувати Mac з пристроєм. УВАГА. При вилученні автоматично синхронізованого об'єкта з Mac він буде видалений з пристрою в наступній синхронізації. Перш ніж відключити пристрій від Mac, натисніть кнопку вилучення у пошуку бічного меню.